Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 20:17

Ο Πελέκης στο τιμ της Σύρος 2002 | Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση ο Δημήτρης Πελέκης ανήκει και επίσημα στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου Σύρος 2002.

Μια νέα συνεργασία ξεκίνα για την Ακαδημία μας! Ο Δημήτρης Πελέκης με ποδοσφαιρική παρουσία στην Αναγέννησης Σύρου, στον Άρη Σύρου, στον Φοίνικα και στον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο, με πιστοποίηση προπονητή UEFA C και έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια Στατιστικής Ποδοσφαίρου σε Ελλάδα, Κύπρο και Στουτγάρδη έρχεται να πλαισιώσει το Προπονητικό Team της ΑΠ Σύρος 2002 ! Το ΔΣ και οι προπονητές τον καλωσορίζουν στην αθλητική μας οικογένεια!

Στο μεταξύ οι εγγραφές ξεκίνησαν τόσο στα τμήματα ποδοσφαίρου, όσο και στο νεοσύστατο τμήμα του βόλεϊ που θα διατηρεί από φέτος η Σύρος 2002.

Η ανακοίνωση

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και στα τμήματα ποδοσφαίρου αλλά και στο τμήμα του Βόλεϊ! Στα OΛΙΓΟΜΕΛΗ ποδοσφαιρικά μας τμήματα μπορούν να ενταχθούν παιδιά γεννημένα από το 2001-2011. Οι προσφορές μας όπως κάθε χρόνο είναι Α) Δωρεάν η έγγραφη και ο πρώτος μήνας προσαρμογής Β) Δωρεάν σετ προπόνησης και αθλητική φόρμα Γ).Δωρεάν το δεύτερο αδελφάκι Δ)Με μια μόνο συνδρομή μπορεί το αγόρι να είναι στο ποδόσφαιρο και το αδελφάκι του στο βόλεϊ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6979257269 κ Άννα Κάμπαξη!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares